Ştirile Digi24, premiate. Jurnalele România 24 au primit premiul revistei VIP pentru jurnalism

Data publicării:
timea

Jurnalele România 24, difuzate de luni până vineri, au primit aprecierea juriului pentru jurnalism de bună calitate.

„Vă mulţumim foarte mult pentru că ne primiţi în case, vă invităm să urmăriţi Digi24, un produs obiectiv, o televiziune de ştiri din portofoliul RCS-RDS. Sunt deosebit de onorată de aprecierea dumneavoastră şi pentru că ne acordaţi acest premiu”, a spus Timea Bereczki, prezentatoare Digi24, la ceremonia de premiere.

Pentru jurnaliştii Digi 24, acest premiu înseamnă în primul rând votul de încredere al telespectatorilor. La România 24 sunt comentate subiectele zilei, iar vocea telespectatorilor este ascultată, pentru că opinia lor contează.

Semnalele sunt foarte bune. Acest premiu confirmă și ne dă, celor de la Digi24, încrederea că ceea ce facem este într-adevăr bine și este jurnalism de calitate”, spune Andrei Tomescu, prezentator Digi24.

„Respectă dreptul telespectatorului la informare. Îl şi cultivă și, astfel, oferă informație obiectivă, neviciată, dreaptă, corectă și, astfel, imparțială”, spune Timea Bereczki.

Premiile revistei VIP recunosc meritele unor personalităţi care au adus idei valoroase în domeniul lor de activitate. La această ediţie au fost premiaţi actori, jurnalişti, designeri şi oameni de cultură. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri