VIDEO Scandal la un magazin din București. 3 persoane care au refuzat să li se ia temperatura au devenit agresive. Ce amendă au primit

Data actualizării: Data publicării:
scandal

Un scandal în toată regula a izbucnit la un hipermarket din sectorul 5, după ce mai multe persoane au refuzat să le fie luată temperatura la intrarea în magazin. A urmat a fost o adevărată luptă corp la corp între polițiști și cele trei persoane implicate.

La data de 19 mai, prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, potrivit unui comuicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Îa momentul în care poliţiştii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante şi au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate şi conduse la poliţie.

Persoanele au fost sancţionate contravenţional pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu. Fiecare a primit amendă de 2000 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri