VIDEO. Teribiliști în Delta Dunării. „Încă domnește legea lui: Bă, tu știi cine sunt eu?”

Data publicării:
delta

Incident filmat aseară în Delta Dunării. Un bărbat a fost victima unui grup de teribilişti, iar imaginile surprinse de acesta cu telefonul mobil vorbesc de la sine.

Bărbatul, organizator de excursii prin Deltă, era la plimbare cu şalupa, în apropierea lacului Trei Iezere, cu un grup de turişti germani. La un moment dat, pe lângă ei a trecut o altă barcă, iar aceasta, din cauza vitezei, a provocat, spune bărbatul, valuri de aproape un metru.

După ce a fost atenţionat să reducă viteza, pilotul ambarcaţiunii cu motor a revenit în trombă, iar unul dintre ocupanţii bărcii a aruncat cu un pahar de sticlă. Cioburile l-au rănit pe bărbatul care a filmat întreg incidentul.

Am făcut semn să oprească dar nici vorbă, conducătorul a întors barca și a revenit în trombă înjurând și tachinându-ne, iar după câteva schimburi de urări s-au întors și au făcut o nouă rundă în jurul bărcii spre stupefierea nemților. Eu am început să filmez. Unul din ocupanții bărcii a aruncat cu un pahar de sticlă, lovindu-mă direct în ochi. La impact, paharul s-a spart producându-mi mai multe tăieturi, din care două destul de adânci. Clienții mei au rămas stupefiați la vederea sângelui care țâșnea din fața mea, crezând că am pierdut un ochi”, a scris bărbatul pe Facebook.

Imaginile sunt acum probă într-o anchetă deschisă de poliţişti.

În România lui 2019 încă domnește legea lui -„Bă, tu știi cine sunt eu?” - “Bă, săracilor” și “Bă, eu am bani și fac ce vreau”. Problema este că nimeni, dar absolut nimeni nu ia nicio măsură pentru a combate aceste derapaje care în scurt timp vor duce la probleme și mai serioase în Delta Dunării”, a mai scris bărbatul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri