Vladimir Găitan a murit. Unde și când va fi înmormântat marele actor

Data publicării:
vladimir gaitan
Vladimir Găitan

„Tata s-a stins din viață acasă, alături de familie, așa cum a fost și ultima sa dorință”, a anunțat fiica lui Vladimir Găitan, Gloria. Trupul neînsufleţit al lui Valdimir Găitan va fi depus joi, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou.

„Tata s-a stins din viață acasă, alături de familie, așa cum a fost și ultima sa dorință. Mulțumim celor ce ne sunt și ne-au fost alături cu gânduri bune și avem rugămintea să înțelegeți durerea adâncă ce ne copleșește în aceste clipe. Le suntem extrem de recunoscători medicilor, asistenților și farmaciștilor care l-au îngrijit și au fost alături în cele mai grele clipe”, a transmis fiica actorului.

Trupul lui Vladimir Găitan va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0, începând de joi, 12 noiembrie, ora 13.00.

Citiți și: 

A murit Vladimir Găitan. Actorul a fost chinuit ani de zile de o boală incurabilă

Vladimir Găitan - Biografie: Viața, debutul, filmele și spectacolele de teatru în care a jucat marele actor

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie, ora 12.00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu, sâmbăta, 14 noiembrie, ora 14.00 pe Aleea Artiștilor.

„Ne dorim ca atât presa cât și cei ce vor să își ia rămas bun de la tata să dea dovadă de înțelegere, discreție și să respecte măsurile ce se impun în contextul actual. Transmitem tuturor multă sănătate în aceste vremuri de grea încercare! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, adaugă Gloria.

Vladimir Găitan a murit la vârsta de 73 de ani, anunțul fiind făcut, marți seara, de colegul său, Vlad Rădescu: „Vladimir Găitan a trecut dincolo și a lăsat teatrul și filmul românesc, pe noi toți, mult mai singuri... Condoleanțe familiei care trece prin momente atât de grele. Adio, Duțu!”.

Actorul a fost una dintre elitele teatrului românesc. În 2002, el a primit „Ordinul Național Serviciul Credincios, în grad de Cavaler”, pentru devotamentul și harul artistic.

Vladimir Găitan a fost chinuit ani de zile de o boală incurabilă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri