Gheorghe Dincă ar fi primit bani prin transferuri bancare. Anchetatorii verifică dacă provin din infracțiuni

Data actualizării: Data publicării:
gheorghe dinca caracal duba politiei
Suspectul Gheorghe Dincă adus cu duba Poliției la locuința sa din Caracal pentru noi percheziții. Foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Gheorghe Dincă ar fi beneficiat de diferite sume de bani primite prin transferuri bancare, anchetatorii verificând operațiunile pe care bărbatul le-a efectuat pentru a afla dacă există o legătură între aceste venituri și comiterea unor infracțiuni.

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că Gheorghe Dincă ar fi beneficiat de mai multe sume de bani. Pentru a afla dacă există o legătură între aceste sume de bani și comiterea uor infracțiuni, anchetatorii verifică operațiunile bancare.

Anchetatorii au reluat, miercuri, verificările la locuința lui Gheorghe Dincă, acolo unde acesta a spus că a ucis două tinere.

Luni, procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase și cenușă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că și-a ascuns urmele. Ucigașul susținea că este vorba despre rămășițele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeași zi în care a sechestrat-o.

De asemenea, marți, anchetatorii au găsit alte fragmente osoase și dinți într-o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti, indicată de Gheorghe Dincă, medicii legiștii din zonă concluzionând că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, potrivit DIICOT.

Din declarațiile lui Gheorghe Dincă, resturile umane ar fi ale Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie 2019, iar crima a avut loc în aceeași zi în care fata a fost sechestrată. Inițial, Dincă a spus că a aruncat trupul în Olt, iar apoi în Dunăre. Acum a revenit și a indicat pădurea de lângă Caracal.

Legat de uciderea Luizei, Dincă susține acum că a folosit aceeași metodă ca și în cazul Alexandrei, adică ucidere și ardere a cadavrului.

Sursa: Mediafax

Editare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri