Adolescentul care şi-a înjunghiat trei colegi în stradă, reţinut pentru tentativă de omor calificat

Data publicării:
masina de politie
Un echipaj de poliție a intervenit la fața locului. Foto: Poliția Română

Un adolescent în vârstă de 17 ani, elev la un liceu din municipiul Vaslui, a fost reţinut, după ce în seara de miercuri şi-a înjunghiat, în plină stradă, trei colegi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui,

Agresorul a avut un conflict cu victimele, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, şi le-a aplicat acestora mai multe lovituri de cuţit în zona superioară a corpului (gât, braţe, torace). El a fugit iniţial de la locul faptei, după care s-a predat, fiind identificat de poliţişti şi condus la audieri.

„În urma audierilor, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJ Vaslui, Silvia Manta, potrivit Agerpres.

Trei minori au fost înjunghiaţi, miercuri seara, pe o stradă din municipiul Vaslui, poliţiştii efectuând cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul.

Potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, este vorba despre trei elevi de la un liceu vasluian, unul de 15 ani şi doi în vârstă de 16 ani, care au fost atacaţi cu un cuţit de un al patrulea elev.

„Elevii au suferit mai multe plăgi înjunghiate, doi fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui cu două echipaje de prim-ajutor din cadrul SMURD şi unul cu o autospecială a Serviciului de Ambulanţă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri