Bărbat arestat pentru că vindea „iarbă”. Polițiștii au găsit în apartamentul lui un set de 9 reguli pentru clienți

Data actualizării: Data publicării:
ghid vandut iarba calarasi_politia romana

Un bărbat de 31 de ani a fost arestat preventiv pentru că vindea cannabis în interiorul locuinței. În urma perchezițiilor, anchetatorii au găsit aproape un kilogram de „iarbă”, dar și un set de 9 reguli pe care clienții trebuiau să le respecte, pentru a nu ridica suspiciuni.

Peste 900 de grame de cannabis au fost ridicate de polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Călărași, în urma a 3 percheziții domiciliare.

O persoană a fost reținută și ulterior arestată preventiv după ce a fost prins în flagrant delict că vindea drogurile în propriul apartament. În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit o hârtie pe care erau scrise câteva reguli pentru clienții săi, în care era afișat inclusiv „programul de funcționare”. 

„La data de 19 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Călărași, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, au efectuat 3 percheziții în București. În urma activităților efectuate, polițiștii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 31 de ani, în timp ce comercializa cannabis în interiorul locuinței. Totodată, polițiștii au ridicat 908,52 grame de cannabis, 2,17 grame de MDMA, 5 cântare electronice de precizie, 5 telefoane mobile, 2 grindere folosite la mărunțirea drogurilor, o râșniță electrică și 200 de lei”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Bărbatul a fost arestat preventiv, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de mare risc în vederea consumului.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din Călărași, mai precizează sursa citată.

„Am apreciat că respecta regulile de conviețuire socială și nu deranja vecinii, dar n-am apreciat kilogramul de cannabis și comprimatele de MDMA pe care le-am găsit la percheziție”, scrie Poliția Română pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri