„L-au desfigurat”. Un bărbat și fiul lui, bătuți într-un supermarket, după ce le-au reproșat unor tineri că au sărit rândul

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
FOTO: Shutterstock

Un bărbat și fiul lui au fost bătuți de patru tineri într-un supermarket din cartierul Titan, din București, pentru că le-au reproșat că se bagă în față la rând, potrivit autorităților. 

„La data de 19 iulie 2023, în jurul orei 18:00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 13 a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, angajat în calitate de agent de securitate, în cadrul unui supermarket din Sectorul 3, cu privire la faptul că, în incinta magazinului s-ar afla în derulare un conflict, între mai mulți bărbați.Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au luat legătură cu cele două persoane vătămate și au demarat verificările, pentru stabilirea situației de fapt.”, a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București într-un comunicat.

De asemenea, a fost solicitată și o ambulanță, victimele fiind transportate la o unitate medicală, pentru îngrijiri suplimentare.

În urma verificărilor preliminare efectuate de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit faptul că, cinci bărbați s-ar fi agresat fizic, în urma unui conflict anterior.

Cercetările sunt continuate de către Secția 13 Poliție, sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de „amenințare” și patru infracțiuni de „lovire sau alte violențe”, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

O femeie, martoră la incident, a povestit că deși erau mai mulți paznici prezenți niciunul dintre ei nu a intervenit.

„Un tată și fiul lui au fost bătuți. Domnul în vârstă aștepta la rând la case, iar cei patru s-au băgat în față. Domnul le-a spus să stea la rând, însă cei patru au început să îl înjure și să îl amenințe. Când a terminat de plătit, domnul le-a spus „Nu vă e rușine, am o vârstă”. Golanii au tăbărât pe el și l-au bătut într-un mare hal. L-au desfigurat, i-au dat cu o sticlă în cap, era plin de sânge. A fost nevoie ca eu sa ma bag între ei, am reușit să îi opresc. Nimeni de la pază nu a intervenit, cum e posibil așa ceva? În magazin erau oameni cu copii”, a mai spus femeia, potrivit aktual24.ro.

Ce spun reprezentanții supermarketului

Pe de altă parte, reprezentanții supermarketului spun că agenții au intervenit imediat și au separat persoanele care aveau un comportament inadecvat.

„Situația s-a reluat și după ce persoanele respective au depășit linia caselor de marcat, unde s-au alăturat alți doi posibili cunoscuți ai celor implicați în conflict, devenind extrem de violenți. În acel moment, agenții de pază au evaluat situația ca fiind una de risc ridicat, așadar au apelat imediat serviciul 112, dar și agenții de la firma de intervenție rapidă parteneră. Până la venirea Poliției, cei doi agenți de pază din magazin i-au izolat pe cei implicați în conflict, pentru a putea proteja atât clienții din acea zonă, cât și angajații noștri. La acest moment, situația este gestionată de către autoritățile competente. Confirmăm faptul că agenții de pază au respectat procedurile interne, respectiv au încercat în primă fază să aplaneze conflictul, și, în funcție de rezultat și de potențialul risc, au solicitat ajutorul Poliției și al agenților de la intervenții rapide”, mai spun reprezentanții într-un comunicat.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri