Noul şef al Poliţiei Caracal a picat concursul pentru post în 2017

Data actualizării: Data publicării:
politia romana ecuson

Noul şef al Poliţiei Caracal, Costel Ghimiş, a picat cu 5,80 concursul pentru această funcţie susţinut în noiembrie 2017. Costel Gimiş a fost numit luni la conducerea Poliției Caracal.

Costel Ghimiş a participat la concurs după ce în perioada iulie - decembrie 2017 a asigurat interimatul pentru această funcţie. El picat concursul în faţa contracandidatului său, Nicolae Mirea, care a obţinut nota 7,95, potrivit Mediafax.

Costel Ghimiş a ocupat anterior funcţia de şeful biroului de ordine publică din Caracal. Rezultatele concursului pentru funcţia de şef al Poliţiei Caracal sunt şi în prezent pe site-ul IPJ Olt.

Acesta a fost numit luni la conducerea Poliției Caracal.

Fostul şef al Poliţiei Caracal, comisarul şef Nicolae Mirea, a fost demis după intervenția în cazul Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani care a sunat la 112 pentru a anunța că a fost răpită. El declara atunci că, din punctul său de vedere, polițiștii au acționat „perfect” și nu are ce să își reproșeze.

El a depus actele pentru pensionare, iar deputatul USR Claudiu Năsui scria că pensia polițistului va fi de 12.000 de lei.

Editor web: Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri