Avion de mici dimensiuni prăbuşit în zona localităţii Topoloveni. Pilotul a supraviețuit și a sunat la 112

Data actualizării: Data publicării:
planor prabusit topoloveni
Foto: news.ro

Autorităţile din judeţul Argeş intervin, miercuri după amiază, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat care s-a prăbuşit cu un avion de mici dimensiuni în zna localităţii Topoloveni. Pilotul este cel care a sunat la 112 şi a cerut sprijin, scrie news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, autorităţile au fost sesizate despre faptul că un avion de agrement s-a prăbuşit într-un lan de porumb din apropierea localităţii Topoloveni.

„Am fost sesizați de faptul că un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit într-un lan de porumb din localitatea Topoloveni. La fața locului ne-am deplasat cu o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Cel care a făcut apelul al 112 a fost chiar pilotul, care a menționat că a căzut de la o înălțime de aproximativ 100 de metri și are câteva răni. Acesta a fost preluat de ambulanța SMURD și transportat la Spitalul Județean, unde se vor face mai multe investigații. Persoana era conștientă, dar prezenta mai multe traumatisme la nivelul feței și capului. E conștient. Colegii mei încă se află la fața locului, asigură măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor”, a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt ISU Argeș.

Pilotul este cel care a sunat la 112 şi a cerut ajutor, anunţând că are mai multe traumatisme.

Nu există informaţii potrivit cărora ar exista şi alte persoane rănite în urma accidentului.

La faţa locului a fost trimisă o autospecială SMURD. 

Deocamdată nu se ştie cauza accidentului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri