A fost sau nu Klaus Iohannis în biroul lui Dan Voiculescu, în 2009? Codruţ Şereş: Îl rog să răspundă. Atunci l-au văzut mai multe persoane

Data publicării:
Klaus Iohannis-Mfax

Fostul secretar general al conservatorilor spune că prezidenţiabilul ACL a participat la o întâlnire in 2009 cu preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu. Discuţia pe această temă a pornit săptămâna trecută, tot după o declaraţie a lui Codruţ Şereş.

„Starea de fapt la momentul 2009 nu era dacă eram eu compromis sau nu, ci dacă a fost sau nu la Grivco. Îl rog să răspundă public, pentru că, în afară de mine, l-au văzut şi alte persoane.

Îi reamintesc lui Iohannis că ne cunoaştem din 2003, că am fost de mai multe ori la el la Sibiu. Nu înţeleg de ce, în 2009, susţinerea lui Voiculescu şi a PC era bună, iar azi nu mai suntem buni”, a spus Codruţ Şereş.

Klaus Iohannis a negat că ar fi fost la o discuţie cu Dan Voiculescu, în 2009.

„Am constatat că insistă. Probabil a primit o temă. Nu mă interesează nici domnul Şereş, nici divagaţiile sale. Nu m-a interesat nici persoana Voiculescu, nici partidul Voiculescu sau cum s-o fi numit el pe parcurs în diferite etape. Nu m-am întâlnit în particular cu domnul Voiculescu să negociez nimic, niciodată”, a replicat Iohannis.

În urmă cu cinci ani, primarul Sibiului a fost propus premier de către liberali, cu susţinerea PSD şi a PC, însă preşedintele Traian Băsescu a refuzat să-l numească în funcţie.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri