Ex-ministrul de interne Nicolae Moga: „Dna Dăncilă a fost înotătoare de performanță, de-aia are și corpul ăsta frumos”

Data publicării:
Nicolae Moga
Fostul ministru de Interne Nicolae Moga laudă silueta Vioricăi Dăncilă la o întrunire electorala la Constanța

Laude fără măsură, din partea liderilor PSD, pentru Viorica Dăncilă. La un eveniment de campanie organizat vineri la Constanța, liderii din teritoriu au constatat că șefa lor de partid e o femeie frumoasă, cu o siluetă elegantă. Asta, între altele. Campioni la osanale au fost Nicolae Moga, cel care a fost ministru de interne doar pentru șase zile (înainte de a-și da demisia odată cu apariția cazului Caracal), Mihai Fifor și primarul de Constanța, Decebal Făgădău. Iată momentul:

Nicolae Moga, senator PSD: „Aţi văzut-o pe doamna preşedinte (Dăncilă n.r.) jucând tenis de masă. I-a bătut pe toţi. Aşa o să facă şi la alegeri. Dar ce nu ştiaţi, şi dau din casă, doamna preşedinte a fost înotătoare de performanţă, de aia are şi corpul ăsta frumos, aţi văzut aşa… elegant, siluetă...”

Decebal Făgădău, primar Constanța: „Doamna Viorica Dăncilă în momentul de faţă nu cred că este cea mai puternică femeie din politica românească, cred că este şi printre cei mai puternici bărbaţi din politica românească”.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri