T. Băsescu: Chiar dacă este mai frig decât în August, nu ai niciun motiv serios să nu mergi la vot. Ştii şi tu că "iarna nu-i ca vara"

Data publicării:
basescu la digi

Traian Băsescu are un mesaj pentru alegători în ziua în care românii merg la vot la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale: „Dacă azi nu votezi, în următorii cinci ani să taci din gură”.

El atarge atenţia că fiecare român are răspunderea uriaşă pe care i-a dat.o Constituţia: „Dacă azi nu votezi, în următorii 5 ani să taci din gură !

Dacă azi nu votezi înseamnă că n-ai înţeles nici faptul că azi eşti unica putere în stat şi nici faptul că răspunderea ta este pe măsura puterii uriaşe pe care ţi-a dat-o Constituţia României .

Chiar dacă este puţin mai frig decât în luna August iar ploaia măruntă te obligă să treci la ţinuta cu umbrelă, nu ai nici un motiv serios să nu mergi la vot, mai ales că secţia de votare este aproape de locuinţa ta. Ştii şi tu că „iarna nu-i ca vara”.

Citiţi şi:

Prezența la vot - Alegeri prezidențiale 2019, turul doi. Aici poți vedea LIVE rezultatele de la BEC

Duminică, 24 noiembrie, românii sunt așteptați la vot, la alegeri prezidențiale 2019, turul doi. Klaus Iohannis, actualul președinte al țării, care este susținut de PNL, şi Viorica Dăncilă, fost premier și candidat al PSD, se confruntă în cel de-al doilea tur de scrutin. Pe 24 noiembrie, pe www.digi24.ro, veți găsi prezența la vot și rezultate la alegeri prezidențiale 2019, turul doi, de la Biroul Electoral Central actualizate în timp real.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri