Anunțul lui Liviu Dragnea înainte de CEx. Cine ar putea fi exclus din PSD

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea 180115_PSD_CEX_027_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Liviu Dragnea a sesizat Curtea Constituțională /_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Înainte de a intra în sala de la Parlament unde se desfășoară ședința CEx PSD, Liviu Dragnea a spus că este posibil să existe astăzi excluderi din partid.

Va fi o şedinţă din păcate neplăcută, dar necesară”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă va face propuneri de excluderi din partid, el a răspuns: „O să propunem mai mulţi, ca să închidem toată această perioadă în care unii colegi au uneltit, negociat pentru ca Guvernul PSD să pice”.

Vicepreşedintele Adrian Ţuţuianu şi secretarul general Marian Neacşu ar putea fi excluşi.

Potrivit unor informații Digi24 de ultimă oră, după excluderile din partid urmează remanierile. Mai exact, vicepremierul Paul Stănescu ar urma să fie schimbat vineri din Guvern.

Pe de altă parte, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu va fi sancționată, potrivit surselor Digi24.

Totodată, Liviu Dragnea a precizat că tot astăzi are treabă cu valiza în care ar exista documente compromițătoare despre el și firma Tel Drum, documente ajunse în posesia jurnaliştilor de la Rise Project.

Despre excluderi a vorbit și ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

Nu putem să fim şantajaţi din propriul nostru partid, de colegi care, dacă sunt supăraţi că au pierdut o funcţie... Nu ştiu dacă este foarte important dacă e parlamentar sau neparlamentar, până la urmă, sigur că orice vot în Parlament este foarte important, dar în momentul în care îţi strică majoritatea şi nu fac altceva decât să îi împingă şi pe alţii să părăsească partidul sau să voteze împotriva deciziilor care se iau într-o majoritate în partid, atunci nu cred că ar trebui să avem niciun fel de reţinere din punctul acesta de vedere, cu atât mai mult cu cât, din discuţiile pe care şi eu personal le-am purtat cu alţi parlamentari, ei se vor îndrepta către PSD în perioada următoare, mai mulţi parlamentari”, a spus aseară Olguța Vasilescu la Antena3.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri