Ciolacu, după ce a discutat cu Gentiloni, comisar european pentru Economie: Lucru confirmat - PNRR e departe de a fi aprobat

Data actualizării: Data publicării:
Ciolacu, Grindeanu și Negrescu, intâlnire cu comisarul european Paolo Gentiloni.
Ciolacu, Grindeanu li Negrescu s-au întâlnit cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru Economie. Foto: Facebook

Marcel Ciolacu atrage atenția vineri seara, într-o postare pe Facebook, că PNRR este „foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană în perioada următoare”. „Este doar un alt eșec al actualei guvernări”, spune Ciolacu, după o discuție avută cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru Economie. Președintele PSD se află în aceste zile la Berlin, pentru a participa alături de Sorin Grindeanu și Victor Negrescu la „Conferința la nivel înalt PES”.

PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană în perioada următoare. Lucru confirmat încă o dată astăzi, în discuția avută cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

„Nu e nimic «wow»! Nu e nimic «fantastic»! Este doar un alt eșec al actualei guvernări!Iar, după dezastrul din educație și din sistemul sanitar, după o campanie de vaccinare al cărei singur «succes» este că tot mai puțini români se vaccinează, amânarea aprobării PNRR din vina #exclusivă a incompetenților din guvernul condus de Cîțu este doar un motiv în plus pentru care MARȚI acest guvern trebuie să plece acasă!”, a mai completat președintele PSD.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri