Codrin Ștefănescu, reacție la maneaua dedicată PSD: „Bravo, Guță!”

Data actualizării: Data publicării:
Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, reacționează după ce în presă au apărut știri despre o manea a lui Nicolae Guță, dedicată PSD.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„O parte din presa securistoidă – hastagistă – penelistă – iohannistă a luat foc cu indignare când a ascultat maneaua lui Guță despre PSD! S-au tăvălit pe jos, au făcut crize de nervi, au urlat de invidie. Dar mie chiar îmi place mult, mult de tot ! Bravo, Guță!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

El a încărcat și clipul cu maneaua lui Nicolae Guță pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

Clipul a fost postat inițial pe canalul de YouTube „Manele TV” și a fost descris ca o „melodie făcută la comandă pentru Partidul Social Democrat”.

Este vorba despre o manea cântată de Nicolae Guță. Acesta spune: „doar PSD poate să facă ceva pentru România. Ascultați-mă ce spun, PSD-u-i cel mai bun”.

La un moment, în câteva cadre apare ceea ce pare a fi o secție de vot, în orice caz, sunt niște urne în care cineva bagă un vot, numai că la perete se vede un steag în culorile roșu-albastru-alb, care, după toate aparențele, este al Rusiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri