Diana Șoșoacă, supărată că nu e lăsată să "tragă de fiare" la sala de fitness. Ea a povestit cum a fost la piscină la Căciulata

Data publicării:
diana-sosoaca-inq-ganea (3)
Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Senatoarea Diana Șoșoacă se declară revoltată că sălile de fitness sunt închise și nu poate merge după orele de muncă "să tragă de fiare", cum e în Statele Unite. Ea spune că și piscinele ar trebui să funcționeze non-stop, pentru că "sportul întărește sistemul imunitar" și a povestit experiența ei de anul trecut de la piscina unui hotel din Căciulata. 

Diana Șoșoacă a afirmat într-o transmisiune live pe pagina ei de Facebook că sălile de fitness ar trebui să fie deschise non-stop, ca în America, astfel încât oamenii foarte ocupați, cum este și ea, să poată merge și după miezul nopții la sală, să de "dezmorțească".

"De exemplu eu. Eu muncesc și 20 de ore din 24. (...) Ideea este, dacă eu termin de muncă la ora 24 și vreau să mă duc să trag de fiare, nu știu, să mă dezmorțesc, că nu mai pot de dureri de coloană, de ce nu-mi permiți tu mie să am sala de fitness deschisă 24 din 24? (...) De ce nu permiți piscinelor să funcționeze în acest regim, în condițiile în care sportul întărește sistemul imunitar?", a întrebat Diana Șoșoacă pe Facebook.

Senatoarea a povestit că a vrut să meargă la o piscină, unde i s-a pus în vedere să poarte mască cât stă afară din apă, dar a refuzat, pentru că nu avea unde să lase masca.

"Anul trecut am fost la piscină la Căciulata. Se putea merge. (...) Și mi-au zis: Vă puneți botniță și mergeți până pe marginea piscinei. Pe marginea piscinei o dați jos. Dar nu e igienic, zic, bun, unde o pun? Zice când vă ridicați din piscină trebuie să vă puneți masca la loc. Păi, zic, de unde mai iau io masca, dacă-i pe marginea piscinei și deja e udă, e terminată, a intrat în contact cu alte alea? Și pentru asta eu am refuzat să intru în acel hotel".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri