Elena Udrea a explicat de ce apare pe afişul PMP, deși nu candidează la alegerile europarlamentare

Data publicării:
crop icon

„Am pornit de la ideea că e un partid nou, care nu are încă notorietate de 100%, spre diferenţă de mine, care am această notorietate. Şi am zis că pentru a putea identifica mult mai bine Mişcarea Populară este ideal, şi nu a fost părerea mea, a fost părerea celor care ne fac toate analizele, cercetările sociologice, ca pe acest afiş să fie unul din membrii cunoscuţi ai partidului, poate cel mai cunoscut dintre ei. Şi din toate sondajele reiese că electoratul PMP este un electorat care-mi este şi mie favorabil, aşa cum îi este lui Traian Băsescu. Sigur, nu puteam să-l punem pe Traian Băsescu pe afiş, pentru că este interzis de lege, dar eventual puteam să punem şi noi 'garantat Traian Băsescu', a spus că garantează, ne girează Traian Băsescu, a spus că ne şi votează, a spus Elena Udrea, după o dezbatere a Fundaţiei Mişcarea Populară pe teme economice, informează Mediafax.

Ea a fost întrebată cum comentează reacţia premierului Victor Ponta, care a remarcat şi s-a arătat speriat de faptul că ea apare în afişul electoral al PMP, pe centru, în cămaşă albă şi blugi, împreună cu liderii formaţiunii Teodor Baconschi, Cristian Preda, Cristian Petrescu şi Siegfried Mureşan, îmbrăcaţi similar.

Udrea a arătat că reprezentanţii PMP au vrut prin acest afiş să exprime „ceea ce simt”, adică „un alt mod de a face politică, multă energie, oameni pozitivi, optimism”.

Elena Udrea a arătat că ideea i-a aparţinut ei şi colegilor din PMP şi că afişul electoral al partidului face diferenţa în planul afişelor de campanie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri