George Maior: E o campanie recurentă de ştiri false în ceea ce mă priveşte

Data publicării:
maior2

Ambasadorul României la Wasghinton, George Maior spune că nu a primit nicio convocare oficială din partea Ministerului de Externe. Asta după ce MAE a anunţat ieri printr-un comunicat că îl cheamă pe George Maior pentru explicaţii referitoare la declaraţia sa privind scrisoarea lui Rudolph Giuliani pe tema justiţiei din ţara noastră.

Balazs Barabas: Numele dvs este pomenit des în ultima vreme în scandaluri de politică internă. De ce credeţi că sunteţi atât de des menţionat?

George Maior: Nu ştiu, poate că sunt eu mai interesant. Poate există o anumită percepţie că aş putea cumva să coordonez de la Washington mişcări, aşa cum s-a afirmat de altfel, noi mişcări politice, ba să influenţez anumite tendinţe politice... Sunt lucruri false, de fapt e o campanie recurentă de ştiri false în ceea ce mă priveşte, de analize fragmentate care vor să proiecteze o anumită imagine. Vreau să resping aceste lucruri. Eu nu am reacţionat, pentru că din această calitate de ambasador nu mă preocupă ceea ce se bârfeşte sau se discută în câmp direct, public, în sens intern.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri