Gheorghe Flutur, susținător al lui Florin Cîțu: Nu se poate să laşi 3 luni de zile festivalul democraţiei care ne-a omorât. Am greșit

Data actualizării: Data publicării:
gheorghe flutur pnl
Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Foto: Inquam Photos / George Călin

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a vorbit, vineri, la Iași, despre lupta politică din interiorul partidului, care îi are în prim plan pe premierul Florin Cîțu și liderul liberalilor, Ludovic Orban. Acesta a spus că liberalii au greșit, lăsând „trei luni de zile festivalul democraţiei care ne-a omorât”. „Mă rog la Dumnezeu să se termine odată Congresul ăsta”, a mai spus Flutur.

„Am mai vorbit despre unitatea Moldovei. Acum a ajuns această luptă în partid. În primul rând, îmi exprim regretul. N-am fost acolo. Nu se poate să laşi trei luni de zile festivalul democraţiei care ne-a omorât. Am contribuit la breaking-news-uri toată vara.

În loc să fi durat o lună de zile tot, ca partid de guvernământ, ne-am întins pe trei luni şi vedeţi cu ce consecinţe. Am greşit. Şi nu trebuia să greşim. Poate învăţăm din asta ceva. Mai e puţin şi închidem această poveste.

Eu cred că echipa care va câștiga trebuie să dea dovadă de înțelepciune pentru a face eforturi uneori să lase de la ei pentru unitatea partidului, pentru că e loc pentru fiecare, indiferent de opţiunea politică pe care o are.

(...)

Mă rog la Dumnezeu să se termine odată Congresul ăsta. Sunt foarte încrezător că va câștiga echipa lui Florin Cîțu“, a afirmat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, susţinător al lui Florin Cîţu la şefia PNL.

Președintele PNL Suceava a fost prezent la şedinţa Consiliului Director Judeţean al PNL Iaşi, la care a participat şi Florin Cîţu împreună cu liderii locali ai liberalilor.

Citește și:

Orban vrea debarcarea lui Cîțu: "Știm foarte bine care-i preţul refacerii coaliţiei. Acest preţ va fi plătit, credeți-mă"

Florin Cîțu: „Orban pare cel mai mare susținător al moțiunii de cenzură USR-AUR”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri