Sari la conținut

Klaus Iohannis: Ponta mă atacă, Udrea îl atacă pe Ponta, Macovei atacă pe toată lumea. Eu nu intru în joc

„Domnul Ponta mă atacă pe mine, doamna Udrea îl atacă pe domnul Ponta, mă atacă pe mine, doamna Macovei atacă pe toată lumea. Nu voi intra în acest joc. Se poate o altfel de campanie!", scrie Klaus Iohannis, potrivit Mediafax.

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, joi, la Tulcea, cum comentează afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu potrivit căreia unii candidaţi ar trebui să-şi completeze CV-ul, el răspunzând că şeful statului vrea, probabil, să-l şantajeze pe liderul liberal Klaus Iohannis.

Întrebat despre afirmaţia şefului statului, Victor Ponta a precizat că el a avut funcţii publice cunoscute şi nu are nimic de ascuns. „Probabil că vrea să-l şantajeze pe Iohannis. Habar n-am. E treaba lui”, a mai spus Victor Ponta.

Întrebat de ce-ar fi de şantajat la liderul PNL, Victor Ponta a răspuns: „Nu ştiu, întrebaţi-l pe el. Mă întrebaţi pe mine cu ce-l şantajează Băsescu pe Iohannis? Nu ştiu”.

Recent, Klaus Iohannis declara, la un post de televiziune, că preşedintele ar trebui să ofere detalii despre candidaţii care nu au CV-uri complete, precizând că el nu are nimic de ascuns.