Mesajul Andreei Moldovan pentru Diana Șoșoacă: „Acea mască pe care dânsa o combate este cea care poate să o apere”

Data publicării:
diana sosoaca vorbeste la portavoce in timpul protestului din bucuresti
Protest anti-UE și împotriva restricțiilor la București. Senatorul Diana Șoșoacă, în mijlocul manifestanților Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andreea Moldovan a fost întrebată la Digi FM ce mesaj i-ar transmite senatoarei Diana Șoșoacă dacă ar vedea-o la Ministerul Sănătății fără masca de protecție. Moldovan spune că masca ne poate apăra în fața coronavirusului. Aceasta, în condițiile în care Șoșoacă este unul dintre cei mai vocali contestatari ai măștii și a participat la protestele recente față de restricții.

„Sunt niște reguli pe care toți trebuie să le respectăm. Ce i-aș spune ar fi că acea mască pe care dânsa o combate este cea care poate să o apere. Și care a apărat foarte mulți oameni. Poate că nu e elegant să dau exemplul meu, dar această mască purtată un an de zile în spitalul de boli infecțioase, unde a fost doar patologie COVID, m-a ajutat să nu fac boala. Eu nu m-am îmbolnăvit de COVID doar purtând mască și respectând regulile elementare”, a spus Moldovan.

Diana Șoșoacă a primit mai multe amenzi după participarea la protestele anti-mască și anti-restricții din București. Cea mai mare dintre ele a fost de 15.000 de lei.

Doamna senator este campioană la amenzi, dar se pare că n-o interesează”, a spus recent ministrul de Interne, Lucian Bode.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri