Nicolae Ciucă: Coaliția își vede în continuare de drum

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu si nicolae ciuca
Președintele PSD, Marcel Ciolacu și premierul și președintele PNL, Nicolae Ciucă. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a dat asigurări sâmbătă că în acest moment nu există probleme în coaliţia de guvernare şi că aceasta „îşi vede de drum”, pentru că este necesară asigurarea stabilității politice.

Totuși, liderul PNL recunoaște că mai sunt discuții între partenerii de guvernare, cu precădere la nivelul filialelor. El spune că acest lucru este „normal”, dar la nivelul conducerii dă asigurări că există dialog și soluții la orice problemă.

„Nu există în acest moment altă soluţie decât cea a asigurării stabilităţii politice. La nivelul conducerii celor două partide, la nivelul conducerii coaliţiei vă pot spune că există dialog şi soluţii pentru orice problemă creată. E normal să fie probleme, e normal să fie discuţii la nivelul filialelor pe diverse situaţii, dar cel mai important este să avem responsabilitatea asigurării liniştii necesare, într-un ansamblu oricum de probleme şi de crize, cetăţenilor României. Ca atare, în acest moment, nu există probleme în coaliţie. Ne vedem în continuare de drum”, a afirmat președintele PNL. Coaliţia are „obiective foarte clare”, a adăugat el, citat de Agerpres.

Declarațiile au fost făcute după ce Nicolae Ciucă a participat la Şcoala Politică de Vară a Tineretului Naţional Liberal din staţiunea Venus.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri