PSD Dobrun, prezenţă record la vot. Au vrut să voteze şi cei care nu sunt membri PSD

Data publicării:
alegeri psd dobrun

- Cu cine votaţi?

- Ponta! răspunde o localnică.

- Cu Ponta? De ce?

- Este cel mai bun om de pe lume!

A fost sărbătoare astăzi în comuna Dobrun din Olt. Ca în orice zi de vot, sătenii s-au trezit devreme şi au mers să îşi facă datoria de membri de partid. Au apucat-o spre secţia de votare, chit că unii nu erau chiar lămuriţi.

„Să votam pentru primarie, pentru comună, pentru tot ce este necesar pentru comuna noastră”, a spus un membru de partid.

În faţa cabinelor de vot, pe unii i-au podidit regretele pentru fostul preşedinte de partid, Victor Ponta. Dar au simţit că nu trebuie să abandoneze partidul.

„Ne pare rau de Ponta, dar nu avem ce sa facem. Dacă a greşit, asta e. Noi cu ei vom vota în continuare, pentru totdeauna. De ăştia nu ne lepădăm niciodată”.

„Nu trebuie numai să ne gândim dacă ne convine sau nu ne convine. Că e bine, că nu e bine. Mergem cu ceea ce am aderat”.

Votul a mers atât de repede, încât ultimul membru a ajuns în faţa urnei la ora 10.00. Explicabil. Atât de mult le place localnicilor din Dobrun să pună ştampila pe buletinul de vot încât astăzi au venit şi oameni care au vrut să voteze chiar dacă nu sunt membri PSD.

Adevărata politică s-a făcut însă la barul din comună:

„Nu-ți dă nimic ăștia! Hoți! Baronii de Dobrun. O să-i ia pe toți la rând DNA-ul”.

„Nu vreau să votez pe niciunu'”.

„Toată lumea îl plânge pe dl. Ponta. Da' dacă a căzut în patarama asta..justiția asta e...să-l dea afară!”

În noiembrie, anul trecut, Victor Ponta a vizitat localitatea Dobrun, iar oamenii l-au votat, la alegerile prezidenţiale, în proporţie de 95%. Acum, unii trag concluzii: „Ori domnul Dragnea, ori domnul Ponta, tot acelaşi...”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri