Sediul UNPR Brăila a fost transformat în salon de masaj

Data publicării:
masaj


„Foarte bine, personalul nemaipomenit... Vorbeşte frumos. Şi la masaj m-am simţit foarte bine”, a spus Flavia Ciucaşu, clientă la masaj. 

Întrebată de reporter dacă nu s-a simţit jenată că şi-a dat jos bluza şi sutienul la sediul de partid, alegătoarea a răspuns că i-a plăcut, că este curat.

Cuvintele de laudă ale doamnei descriu un cabinet de masaj care funcţionează în sediul unui partid - UNPR. Organizaţia din Brăila. Ideea aparţine deputatului Mărioara Nistor. În spatele unei draperii, bărbaţi sau femei, tineri sau mai puţin tineri, toţi doritorii pot beneficia de un masaj oferit gratuit. Totul se face sub atenta supraveghere a consilierului personal al parlamentarului. 

În mod normal, ar costa foarte mult. O singură şedinţă specializată costă între 50 de lei şi 100 de lei. (...) Toată această campanie este finanţată de doamna deputat Nistor”, a spus Manina David consilierul parlamentar al deputatului Mărioara Nistor. 

O şedinţă durează aproximativ 10 minute . Masajul este făcut de şase specialişti în reflexo şi chinetoterapie. 

Metoda de atragere a electoratului prin servicii medicale gratuite nu e o descoperire recentă. O folosesc cu succes şi politicienii din Opoziţie. 

Senatorul democrat-liberal Alin Tişe, spre exemplu, şi-a transformat biroul parlamentar din Cluj Napoca în cabinet de oftalmologie. Clujenii care au probleme cu vederea ştiu că acolo nu plătesc niciun ban pentru consultaţii. 

Tot la consultaţii oftalmologice gratuite, oferite în sediile partidelor, au apelat şi social-democraţii din Vaslui sau Craiova. 

În schimbul diverselor servicii oferite, politicienii speră să nu fie uitaţi la următoarele alegeri.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri