Verișoara premierului Victor Ponta, reevaluată de PSD

Data publicării:
verisoara

Într-un comunicat din 6 februarie 2012, care poate fi găsit şi acum pe site-ul partidului, social democraţii, pe atunci în opoziţie, o criticau dur pe Rodica Cazanciuc, pe care o acuzau că nu are niciun merit înafară de a fi soţia unui pedelist. La acea vreme, soţia actualului ministru al Justiţiei era manager la TAROM.

„TAROM va avea numai de pierdut de pe urma managementului ei actual, în persoana managerului comercial instalat recent, Rodica Cazanciuc. Se consideră că aceasta nu aplică un management orientat spre performanţă; se pare că din această cauză, improvizaţia şi incompetenţa sunt la ordinea zilei în managementul companiei”, se arăta în comunicatul respectiv.

„Rodica Cazanciuc nu stie ce înseamnă să concepi și să implementezi o strategie de dezvoltare a unei companii de anvergura TAROM; singura ei calitate este aceea de a fi sotia unui PDL-ist, secretar general la Ministerul de Externe”, se spunea pe site-ul PSD, în februarie 2012.

În urmă cu două săptămâni, Rodica Cazanciuc a câştigat, prin concurs, funcţia de director Reglementare în cadrul Autorităţii Aeronautice Civile Române. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri