Victor Ponta: Spre deosebire de mulți alţii cu care am vorbit, mi se pare că premierul Ciolacu chiar mă ascultă, mă înţelege

Data actualizării: Data publicării:
lider psd si pro romania
Marcel Ciolacu și Victor Ponta. Foto: Inquam Photos

Fostul premier Victor Ponta, consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu, a declarat duminică, la Prima News, că spre deosebire de mulţi alţii cu care a vorbit, i se pare că premierul Ciolacu chiar îl ascultă și îl înţelege, spre deosebire de mulţi alţii cu care a discutat și care i-au lăsat impresia că vorbeşte ca şi cum ar vorbi cu geamul. El a precizat că Marcel Ciolacu "chiar înţelege şi dacă este ceva ce nu ştie, îl întreabă", iar ulterior ia deciziile singur, transmite news.ro.

”Din când în când, când are timp premierul, ne vedem şi îmi spun părarea. E foarte bună poziţia, că îţi spui părerea, dar, după-aia, decizia nu e a ta, te ascultă, face, nu face, e decizia lui”, a spus Ponta.

Întrebat dacă premierul Ciolacu ţine cont de sfaturile sale, în calitate de consilier onorific, Ponta a spus: ”Acum, dacă nu o să spui că vreau să mă pun bine cu Ciolacu, spre deosebire de mulţi alţii cu care am vorbit, din România, mie mi se pare că chiar mă ascultă, înţelege, după care, sigur, decizia e a lui, nu face neapărat ce îi spun eu. Cu mulţi alţii am avut impresia că vorbesc ca şi cum aş vorbi cu geamul, nu înţeleg despre ce vorbim”, a spus Ponta, precizând că Marcel Ciolacu ”chiar înţelege, şi dacă este ceva ce nu ştie, îl întreabă”.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri