Remus Vulpescu, fost şef al Corpului de control în perioada lui Victor Ponta, numit administrator provizoriu al Nuclearelectrica

Data publicării:
centrala nucleara de la cernavoda
Nuclearelectrica este compania de stat care administrează centrala de la Cernavodă. Foto: Profimedia Images

Remus Vulpescu, fost şef al Corpului de control al fostului premier Victor Ponta şi fost consilier onorific al fostului premier Mihai Tudose, a fost numit administrator provizoriu al Nuclearelectrica, compania de stat care administrează centrala de la Cernavodă.

Acesta va ocupa postul de administrator neexecutiv provizoriu, până la data Adunării Generale a Acţionarilor, care va fi pe 19 octombrie 2022.

”Societatea Naţională Nuclearelectrica informează acţionarii şi investitorii despre decizia Consiliului de Administraţie, ca urmare a recomandării Comitetului de Nominalizare şi Remunerare, de a numi provizoriu, începând cu data de 29.09.2022 şi până la data Adunării Generale a Acţionarilor SNN, doi administratori neexecutivi, pe posturile vacante din cadrul Consiliului de Administraţie al SNN. Conform prevederilor art. 1372 din Legea nr. 31/1990, în caz de vacanta a unuia sau mai multor posturi de administrator, dacă prin actul constitutiv nu se dispune altfel, Consiliul de Administraţie procedează la numirea unor administratori provizorii, până la întrunirea Adunarii Generale Ordinare a Acţionarilor. Astfel, Consiliul de Administratie a numit în poziţia de administratori provizorii pe Vasilica Grajdan şi pe Dumitru Remus Vulpescu”, arată un anunţ transmis Bursei de Valori Bucureşti.

În trecut, Remus Vulpescu a fost director general al companiei Romaero, dar şi membru în consiliul de admnistraţie al companiei Cupru Min SA. Vulpescu a fost şi consilier onorific al fostului premierul Mihai Tudose și şef al Corpului de control al fostului premier Victor Ponta.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri