Aşa arată merele pe care le primesc elevii în unele şcoli din Teleorman

Data actualizării: Data publicării:
mere stricate

Cornuri fără termen de valabilitate, mere stricate, iaurt fără gust - acestea sunt câteva dintre produsele care se distribuie în şcolile din Teleorman, atrage atenţia Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți.

Iulian Cristache spune că a constatat acest lucru în timpul vizitelor pe care le-a făcut săptămâna trecută la câteva şcoli din Alexandria.

Intrigat de situaţie, a cerut explicaţii la DSP şi Consiliul Judeţean, dar subliniază că cei care trebuie să refuze produsele neconforme sunt cei de la şcolile unde sunt distribuite.

"Să înţeleg că există ceva presiuni pentru acceptarea unor produse care nu sunt conforme? Chiar nu pricep! De asemenea, nu se respectă nici termenele de livrare conform caietului de sarcini. Se aduce marfă pentru mai multe zile", scrie Cristache.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri