Testarea Covid-19, extrem de utilă pentru continuarea în siguranță a activităților zilnice

Data publicării:
New Project Articol sustinut de SANADOR

Încă de la începutul pandemiei cu virusul SARS-CoV-2, testarea de tip RT-PCR a fost un instrument extrem de util pentru continuarea activităților zilnice. Fie că au avut nevoie de test ca să călătorească în afara țării, în vacanțe sau în interes de serviciu, fie că s-au testat după contactul cu persoane infectate, sau au apelat la test pentru a avea certitudinea că protejează pe sine și pe cei din jur, cei care s-au testat au putut să își continue viața, într-un mod aproape de firesc.

SANADOR a fost în permanență un partener medical de încredere, punând la dispoziția tuturor celor interesați cel mai performant test pentru SARS-CoV-2 disponibil pe piață. Testul RT-PCR reprezintă standardul de aur pentru testarea moleculară, reușind să detecteze chiar și virusul prezent în cantități foarte mici.

Pentru a răspunde nevoilor de testare în creștere, SANADOR a mărit constant capacitatea de testare pentru noul coronavirus, alocând pentru această activitate centre noi, puncte de recoltare suplimentare și personal calificat.

Testarea se face în condiții de siguranță, rapid, pe baza exsudatului nazofaringian. Testul poate fi făcut în orice moment al zilei, dar este important să menționați dacă urmați un tratament cu picături administrate local. Rezultatul este disponibil în 24–48 de ore și poate fi eliberat, la cerere, și în limba engleză.

Pacienții au acces, la SANADOR, și la testele pentru anticorpii produși de organismul uman ca urmare a contractării infecției cu SARS-CoV-2 (IgM și IgG). Testele serologice sunt recomandate persoanelor asimptomatice care au trecut prin boală, pentru identificarea potențialilor donatori de plasmă, utilă ca tratament în cazurile severe de COVID-19.

Testările se pot programa prin apel la 021 9699, Call Center disponibil nonstop, sau completând formularul de aici.

SANADOR face parte începând cu data de 9 ianuarie 2021 și din rețeaua națională a centrelor autorizate pentru vaccinarea anti-COVID. Demersul implică alocarea de resurse materiale (locație, circuite separate de acces și ieșire, mobilier, utilități etc.) și umane (medici și asistente medicale, personal recepție, personal pentru curățenie și igienizare), totul fiind asigurat PRO BONO de SANADOR.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri