ANSVSA: Cora retrage de la vânzare un desert, din cauza conținutului ridicat de oxid de etilenă. Care sunt magazinele vizate

Data publicării:
bezea
Desert din bezea. Foto: Profimedia

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor anunță că lanțul de magazine Cora retrage de la vânzare un produs propriu - desert cu bezea - din cauza conținutului ridicat de oxid de etilenă. Cei care au cumpărat aceste produse le pot duce înapoi, chiar și fără bon, și își primesc banii înapoi.

Produsul retras este "Cora desert cu miez de bezea 270 g" cu data limită de consum 08/2022, lot 20234.

"Dacă aţi achiziţionat aceste produse, vă rugăm să nu le consumaţi şi vă aşteptăm la Serviciul Clienţi în orice magazin Cora, pentru returnarea şi rambursarea acestora. Chiar dacă nu mai deţineţi bonul fiscal care să ateste cumpărarea acestor produse veţi primi contravaloarea acestora", se arată în anunţul retailerului, postat pe site-ul ANSVSA.

Produsele vizate au fost puse în vânzare la magazinele Cora din Bacău, Constanța (Brătianu) și București (Lujerului şi Sun Plaza).

Anunțul privind retragerea produsului și adresele magazinelor le găsiți aici:

Rechemare_produs_desert_bezea_CORA-23.07.2021

Citește și: Înghețată contaminată cu oxid de etilenă, retrasă de pe piață. Cum puteți primi banii înapoi, dacă ați cumpărat-o

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri