Fata dispărută în Retezat, căutată de șapte zile. Preotul organizator al taberei este urmărit penal

Data publicării:
caine politist

După o săptămână de căutări, autorităţile nu au nicio pistă care să-i ajute să dea de urma Dalianei Rădoi. Au fost audiate zeci de persoane, printre care şi un presupus prieten al adolescentei. Din familie, nimeni nu se interesează de soarta copilei. Doar o mătuşă spune că, în urmă cu un an, Daliana s-ar fi plâns de viaţa în centrul din plasament din Lupeni.

Salvamontiştii şi jandarmii au coborat și miercuri în văile din zona barajului Gura Apelor. A fost a şaptea zi consecutiv de căutări a Dalianei, fata de 14 ani dispărută pe munte.

Traseul este foarte dificil chiar şi pentru salvamontişti. Văile din această zonă sunt foarte periculoase. Au o adâncime de 40 de m. Jandarmii și salvamontiștii nu au putut efectua căutări la pas. Trebuie să coboare cu ajutorul frânghiilor.

În, paralel procurorii şi poliţiştii audiază persoane care au intrat în legătură cu fata, în ultima perioadă. Iar preotul este anchetat.

Autorităţile au anunţat că vor continua căutările până când va fi descoperit măcar un indiciu care să ducă la găsirea fetei.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri