Inventivitate românească la o competiţie balcanică: Sala de sport, acoperită cu folie de plastic

Data publicării:
sala de sport lugoj

Problemele la Sala Sport din Lugoj au apărut înainte de începerea competiţiei internaţionale. Chiar la ultimele antrenamente ale echipei României, antrenorul a observat că înăuntru ploua aproape la fel de tare ca afară.

„Din cauza intemperiilor am fost nevoiţi la un moment dat, marţi seara, să opresc antrenamentul pentru că în sală erau foarte multe locuri în care ploua. Vă daţi seama când sunt aproape 14 locuri în sală în care plouă nici nu știi unde trebuie să îți desfăşori activitatea să nu alunece cineva”, explică Paul Bogdan, antrenor echipa de volei CSM Lugoj.

Specialiştii au venit, şi-au dat cu părerea şi.... au plecat. Nu a mai fost timp pentru reparaţii. Ca să nu amâne concursul, organizatorii au apelat la improvizaţii.

„S-au făcut fel de fel de retuşuri, silicon cu tablă perforată, nu a ținut și atunci cel puțin pentru o perioadă s-a pus o folie groasă pentru sera care cât de cât… nu au fost probleme”, spune Anucin Bogo, organizator al competiției.

Localnicii fac acum haz de necaz.

La Cupa Balcanică la volei feminin participă echipe din Serbia, Turcia şi România, care este reprezentată chiar de căte CSM Lugoj, echipa locală care a obţinut locul şase în clasamentul naţional de anul trecut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri