Locuitorii din Giurgiu s-au plâns la primărie că n-au coșuri de gunoi în oraș. Ce răspuns le-a dat edilul

Data publicării:
Kerbside bins ready for collection
Foto: Guliver/GettyImages

Primăria oraşului Giurgiu nu mai are bani pentru a cumpăra coşuri de gunoi. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Primăriei care susţin că au numeroase sesizări din partea cetăţenilor privind lipsa coşurilor. Edilii mai spun că situaţia financiară a localităţii este agravată de pandemia de Covid 19.

Potrivit Mediafax, edilul și întreaga administrație locală din Giurgiu au răspuns solicitărilor locuitorilor privind lipsa coșurilor de gunoi din oraș prin intermediul unei postări pe Facebook. Ei spun că din cauza pandemiei de coronavirus, bugetul s-a diminuat semnficativ, astfel că situația financiară proastă nu permite achiziționarea de pubele noi. Cu alte cuvinte, municipalitatea nu are bani pentru coșuri de gunoi. 

„Vă facem cunoscut faptul că, toate solicitările sunt înregistrate şi analizate, însă având în vedere situaţia complicată a bugetului local (aşa cum a fost preluat în luna octombrie 2020) şi presiunea financiară suplimentară, de a asigura măsurile privind limitarea răspândirii noului virus, în prezent, administraţia locală din Giurgiu se află în imposibilitatea de a achiziţiona produse din sfera inventarului stradal (coşuri de gunoi, bănci etc.), dar şi recipienţii pentru colectarea gunoiului menajer sau de altă natură”, au anunţat autoritățile, pe pagina primăriei din Giurgiu. 

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri