Polițiștii au oprit o petrecere ilegală la care participau aproape 50 de persoane. Amenzi de 22.000 de lei

Data publicării:
Mașină de poliție.
Foto: Poliția Română

Polițiștii bistrițeni au oprit sâmbătă noapte o petrecere ilegală care avea loc într-un local din Colibiţa și au amendat 46 de participanți cu suma totală de 22.000 de lei, precizează IPJ Bistriţa-Năsăud.

Polițiștii și jandarmii din Bistrița-Năsăud au verificat sâmbătă noapte respectarea restricțiilor anti-COVID și au descoperit o pretrecere ilegală în localitatea Colibița.

"Forţele de ordine au intervenit la punctul de lucru al unui agent economic din Colibiţa, unde s-a constatat că se desfăşura un eveniment privat, în spaţiu închis, contrar prevederilor legale. Având în vedere cele constatate, poliţiştii şi jandarmii au întrerupt evenimentul şi au aplicat un număr de 46 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 22.000 de lei, pentru încălcare prevederilor Legii 55/2020", se arată într-un comunicat citat de Agerpres.

În total, poliţiştii și jandarmii bistriţeni au verificat 69 de societăţi comerciale, fiind legitimate peste 1.400 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 22.500 de lei.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri