Șefa ANES, nouă declarație controversată: „Eu sunt femeia motostivuitor”

Data publicării:
gratiela draghici motostivuitor

Replică inedită dată de șefa ANES criticilor săi, după ce a devenit cunoscută pentru expresia „și femeia poate fi motostivuitor". Grațiela Drăghici s-a plâns că în doar 48 de ore sintagma a devenit virală, iar proiectele sale au fost ignorate. Mai mult, directoarea Agenției Naționale pentru Egalitate de Șanse spune că ceea ce a ajutat-o să treacă peste criticile care i-au fost aduse este faptul că e ginecolog.

„Dacă nu știați, sunt un brand național, eu sunt femeia motostivuitor. Am devenit în 48 de ore un sterotip de gen. Pe mine când m-au înjurat 700.000 de hateri a fost ca și cum m-ar fi plesnit fiecare cel puțin o dată. Dar mi-am gestionat situația pentru că sunt ginecolog și din punct de vedere medical știam ce mi se întâmplă”, a spus Grațiela Drăghici, șefa ANES.

Drăghici a devenit cunoscută pentru o declarație făcută în februarie, anul acesta: „Expertul poate trage semnal din perspectiva unor stereotipuri legate de meserii masculinizante. De ce o femeie nu poate fi motostivuitor? Pentru că sunt, dar sunt puţine. De ce un bărbat nu poate fi om de servici?”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri