Stâlpul, paznic la lucrări

Data publicării:
STALP

Artera de circulaţie a fost refăcută recent, doar că muncitorii au lăsat pe mijlocul unei bretele un stâlp de curent. În timp ce şoferii se chinuie să evite obstacolul, cei de la Primăria Bucureşti spun că intersecţia nu este gata şi că artera ar fi trebuit să rămână închisă.

Bulevardul Pantelimon, Bucureşti. Zona Delfinului. În această intersecţie se munceşte de zor: au fost puse borduri şi lărgite bretelele de circulaţie. În mijlocul unei artere: un stâlp de curent electric lăsat de muncitori în calea maşinilor.

De aproape trei săptămâni stâlpul de curent a rămas în mijlocul arterei şi niciun indicator nu-i avertizează pe şoferi de obstacolul mai puţin obişnuit. „Am contactat administratorul drumului pentru instalarea unor indicatoare”, a declarat Andrei Codău.

Cei de la Primăria Capitalei au propria variantă. Lucrările din zonă nu au fost terminate, deși termenul de finalizare a trecut demult: din aprilie 2014. Lucrările la Bulevardul Pantelimon au impus reconfigurarea zonei... Etapele parcurse de constructor presupun realizarea fundaţiilor şi montarea noilor stâlpi de iluminat. Doar după finalizarea acestor paşi se va trece la demontarea sistemului şi a stâlpilor vechi.

Tot reprezentanţii Primăriei susţin că până la finalizarea lucrărilor strada trebuie să rămână închisă. Cum acest lucru nu se întâmpla, șoferii trebuie să se adapteze și să ocolească stâlpul care face parte deja din arhitectura rutieră a zonei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri