VIDEO Cozile pensionarilor. Reîncep înscrierile pentru vacanţa gratuită în Grecia oferită de Primăria București

Data actualizării: Data publicării:
pensionari

Se reiau înscrierile pentru vacanţele gratuite în Grecia, oferite seniorilor de Primaria Capitalei. Prima plecare va fi la finele acestei luni, cealaltă în septembrie. În total, o mie de pensionari vor merge în excursie la Paralia Katerini.

Este a doua rundă de înscrieri, iar oamenii sunt mai organizați pentru că au început să-și dea seama de mersul lucrurilor. Mulți dintre pensionari se află la coadă încă de la ora 6:00 dimineața pentru a se asigura că prind un loc pentru vacanța în Grecia.

Oamenii s-au înarmat cu răbdare, pălării de soare pentru a face față temperaturilor care depășesc 30 de grade.

Tabăra se va desfăşura pe parcursul a opt zile pentru 1.000 de persoane care au împlinit vârsta de 50 de ani şi care locuiesc în Bucureşti.

„Participarea la tabăra cultural-educativă este gratuită, costurile fiind suportate de către Primăria Municipiului Bucureşti prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucureşti (CSMB) şi include: transport dus-întors cu autocarul Bucureşti (Arena Naţională) - Grecia (Hotel localitatea Paralia-Katerini) şi retur; cazare în cameră cu 2 paturi, pentru 7 nopţi; masă (mic dejun-prânz-cină) pentru 7 zile; excursie turistică pentru vizitarea Muntelui Olimp cu ghid turistic; excursie turistică pentru vizitarea obiectivelor turistice din Metora cu ghid turistic; petrecere culturală tematică "Seară Grecească"; petrecere culturală tematică "Seară Românească"; activităţi recreative (jocuri de societate - şah, table etc.),” a anunțat Primăria București. 

Primăria Capitalei va plăti pentru toate acestea aproximativ 2 milioane de lei, potrivit anunţului de achiziţie, contractul fiind încheiat cu SC TRAMP TRAVEL INTERNATIONAL SRL.

Înscrierile au început miercuri, iar cererile se depun la biroul de relaţii cu publicul din strada Constantin Mille, nr. 10.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri