Tânăr din Brăila trimis după gratii pentru că a evadat din arestul la domiciliu

Data publicării:
maini pe gratii in inchisoare
Foto: Guliver/Getty Images

Un tânăr de 26 de ani din Brăila a ajuns după gratii, după ce a evadat din arestul la domiciliu. Bărbatul, condamnat pentru furt calificat și plasat în arest la domiciliu pe 23 ianuarie, a fost prins a doua zi în Gara CFR din Brăila. Acum este cercetat și pentru evadare și a fost își va ispăși noua pedeapsă în închisoare, scrie debraila.ro

Pe 24 ianuarie 2023, la doar o zi după ce judecătorul de drepturi și libertăți l-a trimis în arest la domiciliu pentru furt calificat, un tânăr din Brăila a fost găsit de polițiștii de la “Transporturi” în Gara CFR din oraș. Bărbatul a fost preluat de polițiști, care i-au întocmit dosar penal pentru evadare și au dispus reținerea lui pentru 24 de ore. Pentru că nu a respectat măsura arestului la domiciliu, miercuri tânărul a fost trimis de judecător după gratii. 

Arestat la domiciliu pentru furt calificat

Bărbatul, scrie presa locală, se afla în arest la domiciliu pentru furt calificat. Pe 26 decembrie 2022, în jurul orei 03:30, tânărul ar fi forțat ușa de acces a unei societăți comerciale din Brăila, de unde a furat bunuri în valoare de 1.000 de lei. După nicio lună, pe 21 ianuarie 2023, în jurul orei 18:00, bărbatul a spart geamul unei firme din oraș și a sustras, spun polițiștii, bijuterii de 1.100 de lei. A fost prins o zi mai târziu, în stația CFR Barboși, iar polițiștii au găsit asupra lui mai multe dintre bunurile furate. 

Pe 23 ianuarie 2023, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a înaintat instanței propunerea de arestare preventivă, dar Judecătoria Brăila a respins-o și a dispus, în cazul tânărului acuzat de furt calificat, măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

 

 

 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri