Târgul de Crăciun din București se deschide duminică. Nicușor Dan anunță o surpriză pentru iubitorii fotbalului

Data publicării:
Târgul de Crăciun din București se deschide duminică
Târgul de Crăciun din București se deschide duminică. Foto: Facebook/Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, afirmă că pregătirile pentru deschiderea Târgului de Crăciun din Piața Constituției, duminică, sunt pe ultima sută de metri. A fost deja montată roata panoramică, iar scena și patinoarul sunt „aproape gata”. Edilul a anunțat și o surpriză pentru iubitorii fotbalului.

”Mai sunt câteva ore până la deschiderea Târgului de Crăciun organizat de Primăria Capitalei prin Arcub, Proedus şi Creart, în Piaţa Constituţiei, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Atracţia Târgului, roata panoramică uriaşă, a fost deja montată, căsuţele pentru meşteri, artizani şi pentru bucătarii de mâncare tradiţională sunt frumos decorate cu crenguţe de brad, iar scena şi patinoarului sunt aproape gata. Căsuţele din turtă dulce, soldăţeii şi renii cu siguranţă îi vor încânta pe copii”, a afirmat Nicuşor Dan, vineri, într-o postare pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit edilului, pentru iubitorii fotbalului, va fi un ”ecran uriaş pe care vor fi transmise meciurile din Campionatul Mondial, interviuri la vestiare sau scene de culise care nu se văd la televizor”.

Târgul de Căciun din București se deschide duminică, la ora 10:00, și va putea fi vizitat până în 26 decembrie.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri