Tramvaie blocate în Capitală. Linia 41, afectată de o cădere de tensiune

Data actualizării: Data publicării:
tramvaie blocate
Linia tramvaiului 41 din Capitală este blocată, luni dimineața, după o cădere de tensiune în zona Pasajului Lujerului - Podul Ciurel. Foto: Captură Digi24

Linia tramvaiului 41 din Capitală a fost blocată, luni dimineața, după o cădere de tensiune în zona Pasajului Lujerului - Podul Ciurel. Ambele sensuri de mers au fost afectate, garniturile au rămas blocate între stații.

ACTUALIZARE Circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost reluată luni, la ora 9:20, însă autobuzele 641 vor rămâne pe traseu până când circulaţia va reveni la normal, a anunţat purtătorul de cuvânt al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), Brânduşa Raeceanu.

Circulaţia pe această linie de tramvai a fost blocată mai mult de o oră, în zona Pasajului Lujerului - Pod Ciurel, din cauza lipsei de tensiune în reţeaua de alimentare. 

Cezara Scutari, jurnalist Digi24: Sunt blocate tramvaiele pe ambele sensuri ale liniei 41. S-a întâmplat în zona Pasajului Lujerului și Podului Ciurel. Toate tramvaiele s-au oprit pentru că lipsește tensiunea în rețeaua de alimentare.

Oamenii au coborât între stații. Persoana care ne-a trimis mesajele ne-a spus că vatmanii le-au transmis oamenilor că nu pot înainta

Incidentul are loc pe una dintre cele mai circulate linii de tramvai din București. De asemenea, pe linia 41 au fost introduse pentru prima dată noile tramvaie Astra Imperio, care au o capacitate de peste 300 de călători.

Între timp, STB a anunțat că în continuarea linia este blocată și se înființează o linie navetă de autobuz care să preia călătorii pe traseul Ghencea - Piața Presei.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri