Video A murit unul dintre muncitorii prinşi sub un mal de pământ, în Dâmbovița

Data actualizării: Data publicării:
interventie isu
Interventie pentru salvarea muncitorilor. Foto: ISU Dambovita

Trei bărbați care efectuau lucrări la o rețea de canalizare în localitatea Braniștea, județul Dâmbovița, au fost surprinși sub un mal de pământ. Echipajele de intervenție au intervenit de urgență să-i scoată, dar, din păcate, unul dintre muncitori a murit.

ACTUALIZARE 18:10 Un muncitor în vârstă de 20 de ani a decedat, sâmbătă, după ce a fost surprins sub un mal de pământ.

Două dintre victime (băiatul de 16 ani şi bărbatul de 26 ani), care prezentau semne vitale, au fost extrase de pompieri şi predate echipajelor medicale SAJ şi SMURD care le-au acordat asistenţă medicală la faţa locului. Cei doi tineri au fost transportaţi la spitale din capitală, unul cu o ambulanţă SAJ şi unul cu elicopterul SMURD.

„În ciuda tuturor eforturilor făcute de salvatori, din nefericire, cea de-a treia victimă - bărbatul de 20 ani, care încă de la începutul operaţiunii de salvare nu prezenta semne vitale, fiind acoperită aproape în totalitate de pământ, a fost extrasă de pompieri şi predată echipajelor medicale care au constatat decesul”, au precizat reprezentanţii ISU Dâmboviţa. 


ACTUALIZARE 15:55 A treia victimă a surpării de sâmbătă, cea îngropată total sub pământ, a fost extrasă, au informat reprezentanții ISU. Ei au precizat că muncitorul nu prezintă funcții vitale.


La fața locului au fost chemate mai multe echipaje de intervenție și un elicopter SMURD, anunță ISU Dâmbovița.

„Pentru extragerea persoanelor și pentru acordarea asistenței medicale de urgență acționează două echipaje de descarcerare, două containere multirisc, trei ambulanțe din cadrul serviciului județean de ambulanță Dâmbovița, un elicopter SMURD și trei buldoexcavatoare.

În acest moment situația se prezintă astfel: un bărbat de 16 ani îngropat până la nivelul brâului (conștient, cooperant), un bărbat de 26 ani îngropat până la nivelul umerilor (cu semne vitale) și un bărbat de 20 ani îngropat până la nivelul capului (fără semne vitale). Se lucrează pentru extragerea victimelor”, a informat ISU Dâmbovița.

Editor: B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri