Un biciclist a încercat să împiedice polițiștii din Buzău să găsească un șofer cu numere false lovind autospeciala cu bicicleta

Data publicării:
Man with bicycle riding country road
Sursa foto: Profimedia Images

O autospecială aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău a fost lovită de un biciclist în timpul unei intervenţii desfăşurate de autorităţi pentru identificarea unui bărbat care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism cu numere false.

Poliţiştii care efectuau activităţi specifice au sesizat la un moment dat un autovehicul care ar fi avut montate plăcuţe de înmatriculare false. În momentul în care echipajul de Poliţie a efectuat semne pentru oprire, şoferul a ales să se sustragă controlului, fugind din zona în care a fost identificat.

"Astăzi în jurul orei 14.00, în timpul exercitării sarcinilor de serviciu, un echipaj de Poliţie a pornit în urmărirea unui autoturism întrucât exista bănuiala că maşina nu este înmatriculată, având montate plăcuţe cu numere de înmatriculare false iar şoferul nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de poliţişti. Autoturismul a fost descoperit pe o stradă din municipiul Buzău, abandonat iar poliţiştii au continuat verificările în vederea identificării şi depistării bărbatului care se afla la volan dar şi pentru clarificarea situaţiei juridice a maşinii conduse", a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane-Mari Vrapciu.

În timp ce poliţiştii încercau să dea de urma şoferului pe o stradă din municipiul Buzău, un bărbat s-ar fi dat jos de pe o bicicletă şi ar fi lovit o autospecială de Poliţie cu vehiculul respectiv, potrivit unor surse, cu scopul de a îngreuna cercetările.

"Pe timpul investigaţiilor, autospeciala Poliţiei staţionată la faţa locului a fost lovită de o persoană, un biciclist aflat în trafic, avariile produse fiind minore. Poliţiştii continuă investigaţiile iar la faţa locului au fost direcţionate echipaje suplimentare pentru desfăşurarea cu operativitate a activităţilor specifice şi pentru menţinerea ordinii publice. Totodată a fost informat şi Parchetul care urmează să analizeze dacă sunt întrunite elementele constituite ale infracţiunii de ultraj pentru a fi dispuse măsurile legale conform competenţelor", a transmis Ane-Mari Vrapciu.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri