Ursula von der Leyen îl laudă pe Klaus Iohannis: „Suntem atât de mândri de el”

Data publicării:
ursula von der leyen si klaus iohannis
Ursula von der Leyen spune că președintele Klaus Iohannis e un extraordinar european. FOTO: Profimedia Images

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat joi, în cadrul Congresului PPE de la Bucureşti, că sunt atât de mândri de Klaus Iohannis, pentru conducerea României, pentru sprijinul pe care l-a oferit şi pentru faptul că este un extraordinar european, transmite News.ro.

„Suntem atât de mândri de Klaus Iohannis, pentru conducerea României, pentru sprijinul pe care l-a oferit şi pentru faptul că este un extraordinar european”, a spus preşedintele Comisiei Europene, despre şeful statului.

„Noi suntem partidul poporului, partidul oamenilor, ne pasă de ceea ce cred oamenii. Prosperitatea, securitatea, democraţia, acestea sunt lucrurile pe care oamenii şi le doresc în aceste momente dificile şi asta vom apăra noi la următoarele alegeri. Pot înţelege îngrijorările pe care mulţi le au vizavi de viitor, şi eu sunt preocupată”, a mai spus aceasta.

Ursula von der Leyen a arătat că mesajul pe care îl transmite este unul foarte clar: „În vremuri schimbătoare, Europa vă este alături”.

Popularii Europeni îşi aleg candidatul la șefia Comisiei Europene

Congresul Partidului Popular European continuă joi, la Bucureşti, urmând a fi ales candidatul PPE la funcţia de preşedinte al Comisiei Europene. Adunarea Politică a Partidului Popular European a validat, marţi seara, înscrierea Ursulei von der Leyen în această competiţie, pentru un nou mandat.

Ursula von der Leyen, actuala şefă a Comisiei Europene, este candidat unic pentru a conduce lista Popularilor la scrutinul european din 9 iunie şi, prin urmare, pentru a obţine un nou mandat de cinci ani la şefia executivului comunitar.

Peste 2.000 de delegaţi din peste 40 de ţări, printre care se numără preşedintele Comisiei Europene, preşedintele Parlamentului European, şefi de state şi de guverne, preşedinţii de partide şi comisarii europeni care fac parte din familia politică a Popularilor Europeni, s-au reunit miercuri şi joi în congres la Bucureşti.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri