VIDEO. Autobuz Otokar, inundat de apă clocotită, după ce instalația de încălzire s-a stricat

Data actualizării: Data publicării:
autobuz otokar

Noi probleme pentru autobuzele pentru care Primăria Bucureștiului plătește 100 de milioane de euro. Zeci de călători au fost evacuați dintr-un autobuz, după ce instalația de încălzire s-a stricat, iar autobuzul a fost inundat de apă clocotită. 

Citiţi şi: Dragnea îşi pregăteşte plecarea de la putere. Şi întoarcerea. Ca preşedinte

Un telespectator ne-a trimis imaginile filmate în autobuz. Acesta spune că este vorba despre unul dintre autobuzele Otokar, care au început să circule prin București pe 1 decembrie. Autobuzul circula pe ruta 783, între Piața Unirii și aeroportul Otopeni. 

Un alt autobuz Otokar, care circula pe ruta 335, era tras pe dreapta, joi seara, în apropierea Arcului de Triumf, după ce a făcut pană.

Nu este prima dată când apar probleme. Unul dintre autobuzele noi s-a stricat chiar în prima zi pe traseu. Ușa de la cabina șoferului a rămas blocată. De asemenea, sindicaliștii din Societatea de Transport București spun că noile autobuze au mai multe probleme tehnice. 

Primăria Capitalei a negat până acum că ar fi existat aceste incidente și defecțiuni. Anul viitor, în București vor ajunge alte 300 de astfel de autobuze.

Citește și Dragnea își pregătește plecarea de la putere. Și întoarcerea. Ca președinte al României 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri