VIDEO. Cele mai frumoase revelioane din țară

Data publicării:
artificii bv

Marile oraşe ale ţării s-au întrecut în petreceri de Revelion. De la Oradea, la malul mării şi din Moldova până în Oltenia, toţi românii au aşteptat Anul Nou în stradă, la petrecerile publice. S-a auzit de la muzica populară, până la rock şi latino, iar jocurile de lumini şi artificiile au fost, peste tot, generoase.

În Piața Sfatului din Brașov a fost muzica pentru toate vârstele. De la populară la rock şi pop. La miezul nopții, orașul de la poalele Tâmpei a avut poate cel mai frumos spectacol de artificii din țară.

După miezul nopţii, Ellie White, artista născută chiar la Braşov a încins atmosfera.

700 de sticle de şampanie au fost destupate la miezul nopţii la Cluj-Napoca, unde urările au fost strigate peste ritmurile concertelor DJ Project, Ro-Mania şi Hara.

La Timişoara, Lou Bega a încins atmosfera în ritmuri de mambo.

Oamenii au fost încântați.
Cum e atmosfera?
E super, super !

E foarte bine! Ne distram, Mateo?
Daaa.
Cât de tare?
Foarte tare.
Dansăm, da, ne distrăm, doamne ajută și la mulți ani!!!

La Craiova, la miezul nopţii cerul a fost luminat de mii de artificii multicolore. Imaginile surprinse din dronă nu mai au nevoie de niciun comentariu.

La Oradea, peste 10.000 de localnici au întâmpinat noul an cu un spectaculos foc de artificii, pe ritmurile unui saxofonist din Germania. Foarte frumos aici, atmosfera foarte bună și toți oamenii din oraș aici. Foarte bună muzica și melodiile și o să vezi toți oamenii fericiți.
Centrul Sibiului a fost o explozie de culoare şi veselie! Smiley a cântat până aproape de miezul nopţii.

Oamenii au ciocnit pahare cu șampanie în piață.

- La mulți ani! Ați venit pregătiți în piață!
- Da, am venit cu mici, cu mari de altfel.
- Cum vă simțiți? Foarte bine, foarte frumos la Sibiu, aici.

La Iaşi peste 10.000 de oameni au petrecut în stradă şi au asistat la un impresionant foc de artificii: 1.500 de cartuşe au fost trase la miezul nopţii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri