Cum poți avea un Picasso autentic acasă?

Data actualizării: Data publicării:
picasso acasa

Un tablou original de Picasso este cadoul perfect pentru orice aniversare. Pare imposibil să ai în sufragerie un tablou de aproape 100 de milioane de dolari? Nu chiar. O companie elveţiană a lansat o invitaţie surprinzătoare iubitorilor de artă: „Vrei un Picasso în sufrageria ta timp de 24 de ore? Noi te ajutăm”.

Ce trebuie să faci? Nu mare lucru. Trebuie DOAR să locuieşti în Elveţia şi să demonstrezi că MERIŢI să ai pe perete o pictură celebră. Mai exact, faimosul „Bust de femeie cu pălărie”, din seria Dora a lui Pablo Picasso.

Selecţia este dură, spun iniţiatorii proiectului. Doritorii trebuie să convingă că sunt persoanele potrivite pentru a găzdui, în casele lor o capodoperă.

„Ce trebuie să faci? Trimiţi o fotografie şi un video. Şi spune-ne ce ai face, dacă ai primi în casa ta preţiosul Picasso timp de 24 de ore. Cât despre program în sine, tu decizi pe cine inviţi să-ţi vadă tabloul.
Poate fi o petrecere cu prieteni.
Sau o aniversare specială.
Sau o partidă de şah.
Lasă-ţi imaginaţia să lucreze! Profită de ocazie!
Convinge juriul să te aleagă pe tine, iar faimosul Picasso va orna pereţii tăi” - cam așa sună anunțul companiei.

Tabloul NU va fi pur şi simplu lăsat pe mâna câştigătorului fără zeci de măsuri de securitate. Rama lucrării lui Picasso este prevăzută cu senzori şi device-uri care permit localizarea picturii, supravegherea acesteia şi protejarea ei faţă de un climat neprietenos, care i-ar putea dăuna.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri