Teamnet, fosta firmă a lui Ghiță, se rebranduiește

Data publicării:
Bogdan Padiu, Founder and CEO TeamNet Group

Firme din grupul Teamnet International, care i-a aparținut lui Sebastian Ghiță și a intrat în insolvență în primăvara anului trecut, își schimbă denumirea într-o operațiune rapidă de rebranduire, după ce și-au rezervat noile nume la finele anului trecut.

Astfel, Teamnet Solutions International își schimbă denumirea în World Professional Technologies, iar Teamnet Engineering devine Engineering Water and Waste, potrivit Profit.ro.

În aceeași linie, Teamnet World Professional Services își schimbă denumirea în World Professional Services, prin eliminarea brandului Teamnet din nume.

Teamnet este un integrator și dezvoltator de sisteme din România, înființat în 2001 de către Sebastian Ghiță. Compania este specializată în servicii de integrare și dezvoltare software și consultanță în domeniul IT , precum și în servicii complexe în domeniul ingineriei, soluții de cloudsourcing și soluții informatice medicale adresate sectorului public și companiilor din mediul privat.

Cifra de afaceri a companiei la finele anului 2014 a fost de 93 milioane EURO, în timp ce numărul de angajați a atins pragul de 800 în 2015. În primăvara anului trecut compania a intrat în insolvență după ce a acumulat datorii de 284 milioane lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri