Video Cum arată Uzina Dacia în prima zi de lucru, după reluarea activității. Măsurile de siguranță luate pentru angajați

Data publicării:
dacia
FOTO: YouTube/ Groupe Renault Romania

Începând de luni, 4 mai, producţia pe platforma industrială Dacia de la Mioveni a fost reluată, a anunţat compania.

La uzina Mecanica şi Şasiuri, lucrul se desfăşoară în trei schimburi, la uzina Vehicule, în două schimburi, iar la direcţia Logistică România, într-un singur schimb. Din 11 mai, uzina Vehicule va funcţiona în trei schimburi, iar activitatea de logistică va fi corelată cu redemararea uzinelor Groupe Renault din lume. Toate măsurile sanitare în vigoare, în România, au fost implementate astfel încât activităţile să se deruleze în condiţii de protecţie a sănătăţii angajaţilor”, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul companiei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Activitatea a fost reluată parţial, în 21 aprilie, la uzina Mecanica şi Şasiuri şi în departamentul Presaj, la uzina Vehicule.

Reluată parțial, în 21 aprilie, la uzina Mecanica și Șasiuri și în departamentul Presaj, la uzina Vehicule, producția, la nivelul platformei, se desfășoară normal, respectând condițiile de igienă și securitate.

Din prima zi de lucru a reluării parțiale, fiecare echipă a fost informată despre măsurile luate de către companie și despre regulile de urmat cu strictețe pentru a proteja sănătatea tuturor angajaților. Aceste măsuri vizează diferite etape de lucru. Traseul între domiciliu și locul de muncă, de la accesul în autobuz, până la accesul efectiv la postul de lucru de pe platforma industrială, respectând distanța socială. La sosire, angajaților li se verifică temperatura cu ajutorul unei camere termice. Accesul în interiorul platformei (ex. vestiare, ateliere de lucru, cantină, zone de repaus) se face respectând marcajele vizuale la sol, regulile de igienă și de distanță socială. Toate posturile de lucru sunt dezinfectate, iar angajații poartă măști de protecție.

Încă de la debutul crizei pandemice, generată de noul virus COVID -19, Groupe Renault România s-a asigurat să ia măsuri adaptate de protecție pentru ansamblul angajaților din toate sediile unde își desfășoară activitatea”, se mai precizează în comunicat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri