Atacatorul din Colorado a omorât 6 oameni de supărare că nu fusese invitat la o petrecere. Cine sunt persoanele ucise

Data actualizării: Data publicării:
politie sua
Atac armat cu 6 morți în Colorado FOTO: Profimedia Images

Anchetatorii din Colorado spun că atacatorul care a împușcat mortal șase persoane la o petrecere aniversară din weekend era supărat că nu a fost invitat și el.

Poliția spune că Teodoro Macias, 28 de ani, și-a împușcat mortal iubita, pe Sandra Ibarra-Perez, 28 de ani, și cinci rude, după care s-a sinucis. Atacul a avut loc în Colorado Springs, duminică dimineață. Petrecerea a fost organizată pentru trei persoane, rude între ele, două dintre ele fiind ucise, relatează BBC.

Atac armat cu 6 morți în Colorado FOTO: Profimedia Images
Atac armat cu 6 morți în Colorado FOTO: Profimedia Images

Această tragedie a avut loc la mai puțin de două luni după un atac soldat cu 11 morți dintr-un magazin alimentar din orașul Colorado Boulder.

Poliția spune că atacatorul din Colorado Springs a avut un „conflict” cu familia vizată la un eveniment anterior și era „un iubit gelos”.

„La baza acestui act oribil este violența domestică", a declarat șeful poliției din Colorado Springs, Vince Niski. „Când Macias nu a fost invitat la un eveniment de familie, s-a răzbunat deschizând focul”.

El a mai spus că atacatorul a fost extrem de posesiv de-a lungul relației pe care a avut-o cu iubita lui, relație care a durat aproximativ un an.

Trei adolescenți au plecat de la petrecere cu puțin timp înainte de atac și astfel au scăpat cu viață. Trei copii, în vârstă de 2, 5 și 11 ani, au asistat la atac, însă nu au fost răniți, spun polițiștii. În casă au fost găsite 17 cartușe.

Marți, poliția din Colorado Springs a anunțat numele victimelor:

  • Sandra Ibarra-Perez, 28 de ani
  • Melvin Perez, 30 de ani
  • Joana Cruz, 53 de ani (mama lui Melvin)
  • Jose Gutierrez Cruz, 21 de ani (fratele lui Melvin)
  • Mayra Perez, 32 de ani (soția lui Melvin)
  • Jose Ibarra (cumnatul lui Melvin)

Atacul a avut loc duminică dimineață, când petrecerea era pe sfârșite.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri